Plast gir deg sterke budskap som holder

plast-som-hallerPlast er et høyst fleksibelt materiale som egner seg godt i flere sammenhenger. Plast har høy resistens mot fukt, kulde og kjemikalier og er derfor ideell for bruk i ulike typer klimaer og temperaturer. Innendørs fungerer plast f.eks. i kjøle- og frysedisker, verksteder og andre krevende miljøer. Utendørs beholder plast sin kvalitet over lang tid, uberørt av alle de ytre kreftene som normalt gjør tilværelsen tøff for andre typer reklame- og informasjonsbærere. Vi gir deg høykvalitets plasttrykk som holder i tøffe miljøer.

Markedsledende innen plasttrykk

marknadsledareSom markedsledende i Norden innen trykk og grafisk bearbeiding av plast kan vi ta oss av store varemerker og kunder, både for reklamebyråer og sluttbrukere. Vi har i mange år jobbet innenfor flere bransjer, og har kunnskap og innblikk i de fleste markeder. Dette gjør at vi kan bruke teknikker og ideer som er tilpasset en næring, som med din hjelp kan brukes i din spesifikke bransje. Inplastor omsetter for ca. 45 milloner kroner og driver produksjon på cirka 3000 m2. Som kunde får du derfor en trygghet i og med at vi er vant til å håndtere store ordrer og varemerker. Vi har jobbet med varemerker som IKEA, Volvo, ICA, Coca Cola, Hasselblad, SIA, GB, Bajer med flere.

Spesialisert på plasttrykk

specialiseradeInplastor har siden starten i 1957 spesialisert seg på plasttrykk, noe som har gitt selskapet stor kunnskap på området. Derfor er all produksjon tilpasset for trykk og bearbeiding av plast. Vi hjelper deg å finne det beste materialet for ditt formål, med solid kvalitet og god leveringssikkerhet i høysetet. Vi liker å ta på oss nye oppgaver og mestre det antatt ”umulige”, noe som fører oss frem til mange interessante innovasjoner.

Ingen unødvendige mellomledd

inga-mellanledSpesialiseringen har resultert i en stor maskinpark tilpasset for trykk og etterbehandling av plast. I vår maskinpark finnes muligheter til bl.a. stansing, bøyning, binding, sveising, laserskjæring og pakking, noe som gjør at vi kan tilby våre kunder alt fra plastkort og skilt til IMD-løsninger og klistremerker. Alt skjer innendørs, som gjør at vi sjelden tar i bruk unødvendige mellomledd. Dette holder kostnadene nede for deg som kunde.