Klistremerker er et enkelt, lystig og effektivt markedsmedium. De er perfekte som handouts, og kan spre din logo eller ditt budskap på en måte som ikke fremstår påtrengende.

For at vi skal kunne tilpasse klistremerkene du velger etter dine behov er det viktig å vurdere følgende tre ting:

  • Hvilken folie trenger du?
  • Hvor stor klebeevne må de ha?
  • Hvilken trykkmetode passer best?

Vi tilbyr flere typer klistremerker

Velg riktig folie

Folie kommer i forskjellig tykkelse og kvalitet. Den kan være for eksempel være myk eller hard, farget eller transparent.

Foliene har forskjellige klebestoffer, hvilket betyr at de fester med forskjellig kraft.

Det finnes avtagbare klistremerker, og merker som fester statisk eller permanent – og du kan få dem med silketrykk eller offset-trykk.

Klistremerker produsert med silketrykk

Silketrykk egner seg som regel best når klistremerket skal brukes utendørs, fordi trykkfargene har god holdbarhet mot vær og vind.

Klistremerker produsert med silketrykk klarer tåler sol, fuktighet og kjemikalier i stor grad, og er motstandsdyktige mot fysisk slitasje.

Denne trykkmetoden er mest gunstig å bruke når det skal trykkes store volum, fordi det påløper en startkostnad for hver farge trykket inneholder

Klistremerker produsert med offset-trykk

Hvis du ønsker et klistremerke med mange farger, egner offset-trykk seg best. Med offsettrykk kan man lage lekre, høyoppløselige bilder, og denne metoden er derfor velegnet for å gjengi detaljrike motiver. 

Offset-trykk er i tillegg en rask og økonomisk gunstig løsning ved store opplag.

 

Klistermärken